Versnellingsbak

Versnellingsbak kapot?

Wanneer u problemen ervaart met uw versnellingsbak zijn er in de meeste gevallen twee opties; uw versnellingsbak repareren of deze laten vervangen. Bij Bosch Car Service Schipper bent u voor beide ingrepen aan het juiste adres. Een kapotte versnellingsbak kan namelijk enorm veel schade aan uw auto brengen. Het is daarom wijsheid om tijdig met uw auto langs te komen, wanneer u problemen ervaart met uw versnellingsbak.

Versnellingsbak vervangen

Met het vervangen van uw versnellingsbak krijgt u vanzelfsprekend een volledig nieuwe versnellingsbak in uw auto gemonteerd. Hoe mooi dit ook klinkt, toch zitten hier ook haken en ogen aan. Ten eerste is er, zeker bij wat oudere auto’s, geen garantie dat er een originele versnellingsbak gevonden kan worden. Wanneer dit zich voordoet zal er een alternatieve versnellingsbak in de auto moeten worden geplaatst. Daarnaast zijn nieuwe versnellingsbakken vaak een kostbare ingreep. De kosten kunnen al vrij snel oplopen tot boven de tweeduizend euro.

Versnellingsbak repareren

Het alternatief voor het vervangen van uw versnellingsbak is het repareren van uw versnellingsbak. De reparatie kan in sommige gevallen niet alle problemen wegnemen, maar voldoet in de meeste gevallen voldoende. Uw versnellingsbak functioneert na reparatie vaak weer als nieuw. Een groot voordeel van het repareren van uw versnellingsbak ten opzichte van het vervangen is het prijskaartje. Behalve de kostenbesparing zijn er ook nog andere voordelen. Als u uw versnellingsbak laat repareren worden sommige onderdelen weliswaar vervangen, maar de versnellingsbak als geheel blijft gewoon dezelfde. Dit betekent dat u altijd de originele, perfect passende versnellingsbak terugkrijgt in uw auto.

Een afspraak maken om uw versnellingsbak te laten vervangen of repareren?

Twijfelt u over de werking van uw versnellingsbak? En twijfelt u of u deze wilt laten vervangen of repareren? Kom in dat geval langs bij Bosch Car Service Schipper. Onze monteurs helpen u in de keuze voor vervanging of reparatie van uw versnellingsbak. Vervolgens voeren onze medewerkers de reparatie of de vervanging professioneel en goed uit. U kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen of bellen naar 0595 415056.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen